Kontiorannan myytävät rakennukset ja käytännön ohjeet kaupantekoon.

Ostotarjous tulee tehdä kirjallisesti sähköpostilla kirjaamo@kontiolahti.fi tai vaihtoehtoisesti postitse osoitteeseen Tekninen toimi Keskuskatu 81100 Kontiolahti, kuoreen tunnus ”Kontioranta”. Ennen tarjouksen tekemistä ostaja voi käydä tutustumassa kohteeseen.

Esittelyn voi varata kiinteistökoordinaattori Markku Pitkäseltä markku.pitkanen@kontiolahti.fi /puh. 050 596 5311.

Kontiolahden kunta käy neuvottelut tarjoajien kanssa ja ostaja valitaan neuvottelujen pohjalta. Tarjoajan tulee esittää tarjouksessa hinta ja rakennuksen tuleva käyttötarkoitus, sekä kuvailla tulevaa toimintaa. Toiminnan tulee olla laadinnassa olevan asemakaavan mukainen. Toiminnan tulee täyttää turvallisuus- ja ympäristövaatimukset, ja sen on oltava lainmukaista.

Tonttikohtaisista esitteistä (pdf-tiedostot alla) löytyvät rakennuksille ja tonteille asetetut pohjahinnat.

Kauppaan kuuluu Pohjois-Karjalan Sähkö Oy:n sähköliittymä, jonka arvo on 0 €. Ostaja tekee vesi- ja viemäriliittymäsopimuksen Kontiolahden kunnan kanssa, osa kauppahinnasta muutetaan liittymämaksuksi. Kauppaan ei kuulu kaukolämpöliittymää. Ostaja voi halutessaan kuitenkin ostaa Kontiolahden kunnan tuottamaa kaukolämpöenergiaa Kontiolahden kunnan omakustannushintaan, lisättynä 10 % verkostomaksua tai järjestää oman lämmityksen. Perusmaksu on rakennuskohtainen, joka määräytyy lämmitettävän tilavuuden osuudesta verrattuna koko lämmitettävän rakennusmassan tilavuuteen.

Tonttikohtaisissa esitteissä on kerrottu poikkeukset ”muuta”- kohdassa.

Kaikki määräalat merkitään maastoon ennen sopimuksen allekirjoitusta.

Asemapiirustus

kontioranta-kartta-2.5